Domov | O podjetju | Kontakt
Vox NOVA d.o.o.

Predstavitev

Podjetje VOX NOVA, d. o. o. je nastalo po preoblikovanju iz s. p.-ja, in sicer novembra 2010. Zajema naslednje dejavnosti:
- glasbeno, knjižno in filmsko založništvo - ZALOŽBA VOX;
- izdelava harmonik - ORIGINAL HARMONIKA VOX;
- izdelava CD/DVD medijev.

Založba VOX deluje od leta 2001. Nosilni program je glasbeni, predvsem projekti z narodnozabavno glasbo, pa tudi projekti z zabavno in duhovno vsebino.

Sodi med največje založbe z narodnozabavnim programom v Sloveniji, saj letno izdam preko 30 projektov tega žanra. Z Založbo VOX sodelujejo najboljši narodnozabavni ansambli, kot so Modrijani, Spev, Ansambel Saša Avsenika, Novi spomini in drugi odlični izvajalci.

Pri knjižnem programu daje poudarek predvsem na darilnih knjigah in knjigah z duhovno vsebino. V zadnjem času pa je založba začela izdajti tudi video projekte z glasbeno in versko vsebino.

Original harmonika VOX je sad dolgoletnih izkušenj in želje po čim boljšem inštrumentu. Rok Švab, direktor podjetja, je v sodelovanju s partnerskim podjetjem iz tujine izdelal inštrument s številnimi izboljšavami, saj je bila kvaliteta glavno vodilo pri razvoju in izdelavi harmonike.

Podjetje se že več let uspešno ukvarja z razmnoževanjem CD in DVD medijev od 25 kosov do več 10 tisoč kosov. Odlikujejo ga kvaliteta, zanesljivost, kratki dobavni roki in predvsem zelo ugodne cene.

 
Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljno uporabo se strinjate k uporabi piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Nastavitve.