Domov | O podjetju | Kontakt
Založba VOX

POJOČA POBARVANKA

SAMO ZA 13,99€
Pred vami je nadvse poučna in zabavna pojoča pobarvanka. Njeni avtorji smo jo pripravili z ljubeznijo in mislijo na otroška srca, pa tudi z željo, da ponudimo nekaj drugačnega. Želeli smo stkati vez med otroki in starši, s katero bi krepili medsebojne odnose. Tako zdaj v rokah držite edinstveno pojočo pobarvanko, ki smo jo naslovili RIŠI IN POJ. V njej boste našli ročno narisane ilustracije in posnetke najbolj znanih slovenskih ljudskih pesmi.
Postavili smo si velik izziv in upamo, da smo bili uspešni: otrok naj ob poslušanju glasbe in barvanju ilustracij sprosti ustvarjalnega duha in da domišljiji prosto pot – vse to s pomočjo glasbe, slikovne interpretacije ter zapetih besedil. Ob pojoči pobarvanki se bodo otroci tako skozi ilustracije ljudskih pesmi naučili pomena pesmi in hkrati ohranjali ljudsko pesem, ki se že desetletja prenaša iz roda v rod.
Vse pesmi so posnete z ljudskimi inštrumenti (harmoniko, klavirjem, kontrabasom, kitaro, mandolino, baritonom, trobento, klarinetom, flavto in violino) ter otroškimi glasbili, kot so triangel in različna tolkala.
Ko boste odprli našo pojočo pobarvanko, boste na desni strani našli razlago posamezne pesmi ter njene note in besedilo. Velja poudariti, da je vsa glasba zaigrana v živo, vokale pa je prispevala odlična mlada pevka Gaby Driggs. Na levi strani je manjša že pobarvana ilustracija, ki je otroku lahko v pomoč pri večjem osnutku ilustracije, ki jo bo pobarval sam. S tem predvsem mlajšim otrokom pomagamo spoznavati tudi barve. Knjižica je sicer primerna za otroke od 2. do 12. leta.
Avtorji smo prepričani, da je naša poučna pojoča pobarvanka odlična izbira za vsakega otroka, saj mu z njo lahko obogatite življenje in razširite obzorje. Naj ne zveni preveč obrabljeno, toda iskreno si želimo, da bi s pojočo pobarvanko slovenskih ljudskih pesmi RIŠI IN POJ svojemu otroku resnično privoščili najboljše.

Knjižica o velikem tednu

Knjižica VELIKI TEDEN prinaša razlago velikonočnega tridnevja, osrednje skrivnost naše vere v Jezusovo odrešenje.

Obredi so razloženi na preprost in razumljiv način, podkrepljeni s Svetopisemskimi odlomki.

V knjižici sta tudi dve molitvi: Zahvala za odrešenje in Molitev ob velikonočnih jedilih. Knjižico krasijo barvne fotografije.

Priloge:

Izšla triologija Anselma Grüna

Izšla je triologija priljubljenega pisca duhovne literature, benediktinskega patra Anselma Grüna.

Knjige z naslovom MOČ VERE, MOČ UPANJA in MOČ LJUBEZNI prinašajo avtorjevo poglobljeno razlago treh božanskih kreposti.

Več o knjigah si lahko preberete pod rubriko Življenje in duhovnost.

Ne delaj se tako pomembnega, Janez!

Izšla je knjiga zanimivih anekdot o papežih Janezu XXIII., Janezu Pavlu II. in Benediktu XVI.

Kako to, da se je pustil Janez XXIII. raje varovati Svetemu Duhu kot švicarski gardi? Zakaj so nekoč Janeza Pavla II. preprosto razglasili za Mehičana?Kaj se je zgodilo, ko je dobil Benedikt XVI. v dar Ferrarijevo krmilo?

Da je življenje v Vatikanu tudi polnohumorja, dokazujejo anekdote, ki jih je v tej knjigi med drugimi zbral poznavalecVatikana Bernhard Hülsebusch. S pravim občutkom so tukaj izbrana srečanja in trenutki iz življenja papežev, ki kratko in učinkovito osvetljujejo njihove osebnosti.

Osvežujoč pogled na tri velike papeže našega časa.

  • Novitete

  • Hit tedna

  • Priporočamo

  • Kmalu izide

 
Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljno uporabo se strinjate k uporabi piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Nastavitve.