Domov | O podjetju | Kontakt
Založba VOX

Leto: 2009

Format: 20 x 22,5 cm, 144 strani, trda vezava

ISBN: 978-961-6759-03-8

Cena: 14,90 EUR

Franziskus von Ritter-Groenesteyn

SVETOPISEMSKA DIETA ZA TELO & DUŠO

Zdrav post in hujšanje s Svetim pismom

Preizkušeni prehrambeni nasveti iz Svetega pisma so v našem času silno odkritje, ki nam lahko pomaga, da najdemo pravo pot. Pričujoča knjiga torej končno zapolnjuje neko vrzel - vrzel med modnimi shujševalnimi programi in duhovno motiviranim zdravilnim postom, ker oba vidika med seboj povezuje. Kar je pri tem lepega, je to, da so ti nasveti popolnoma uporabni za vsakdan – in da v praksi delujejo. Sveto pismo je imelo znova prav. (Peter Seewald).
Novi trend se imenuje svetopisemska dieta. Avtor teh praktičnih nasvetov je na lastni koži skusil, kako se je mogoče zdravo prehranjevati in shujšati s pomočjo konkretnih svetopisemskih citatov. V postnem času je s svojo štiridesetdnevno dieto izgubil 11 kilogramov teže. S povsem praktičnimi in za vsakdan primernimi navodili ter z najnovejšimi spoznanji znanosti o prehrani in z dobršno mero humorja pokaže: z duhovno »opremo« se dá shujšati. Dobro delo za telo in dušo!

Dodaj v košarico

Priporoči ta artikel tudi prijatelju:

  • Novitete

  • Hit tedna

  • Priporočamo

  • Kmalu izide

 
Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljno uporabo se strinjate k uporabi piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Nastavitve.