Domov | O podjetju | Kontakt
Založba VOX

Arhiv

Noč Modrijanv 2011

Izšel je težko pričakovani DVD projekt ansambla Modrijani s posnetkom Noči Modrijanov 2011.
V začetku novembra lani je v celjski dvorani Golovec Modrijanom in njihovim gostom v dveh razprodanih koncertih prisluhnilo skoraj 7.000 navdušenih obiskovalcev. Brez dvoma so fantje vrhunski narodnozabavnih sestavov pri nas, ki je hkrati tudi najbolj priljubljen.
Na koncertu ki je na DVD so poleg Modrijanov zapeli še Štajerski baroni, Elda Viler, Maja Triler, Štirje kovači, Spev, Gadi, Anika Horvat, Astrid Kukovič, Petka, zbor slovenskih basistov, mojstri na harmonikah, Vera Šolinc, Brane Klavžar, Aleks Fras, Vrt, Tine Lesjak s trobentarji, Naveza, Novi spomini, Vasovalci ter Big band Krško.
Voditelja: Andrej Hofer in Natalija Verboten

Noč Modrijanov 2010

Izšel je DVD s posnetkom koncerta ob 10. obletnici ansambla Modrijani, ki je bil novembra 2010 v celjski dvorani Golovec.
Na DVD-ju je skoraj 3 ure glasbenega programa, ki so ga Modrijani pripravili s samimi odličnimi glasbeniki: Eldo Viler, Otom Pesnerjem, Spevom, Iskricami, Ans. Braneta Klvažarja, Akordi, Vrtom, Navezo, Pogumom, Vitezi Celjskimi in mnogimi, mnogimi drugimi.
Koncert je posnela TV Golica.

Zakrament svetega krsta

Izšel je prvi dokumentarni film z naslovom Zakrament svetega krsta. S tem filmom začenjamo predstavitev vseh sedmih zakramentov.
Kratki, 18 minutni dokumentarni film na preprost in razumljiv način predstavi zakrament svetega krsta, s poudarkom na razlagi posameznih delov obreda in krstne simbolike.
Film je primeren kot pripomoček pri osnovnošolskem ali mladinskem verouku ali pri pripravi staršev in botrov na prejem zakramenta svetega krsta njihovega otroka oz. krščenca. Prav tako pa je film tudi odličen pripomoček pri pripravi odraslih oseb na prejem zakramenta svetega krsta.

  • Pravkar izšlo

  • Kmalu izide

 
Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljno uporabo se strinjate k uporabi piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Nastavitve.