Domov | O podjetju | Kontakt
Harmonika VOX

O harmoniki

ORIGINAL HARMONIKA VOX je sad sodelovanja med izkušenim in dolgoletnim izdelovalcem harmonik iz tujine ter harmonikarjem Modrijanov Rokom Švabom. Kvaliteta materialov in zvoka je bila vseskozi glavno vodilo pri razvoju inštrumenta.

Harmoniko odlikuje ročna izdelava iz najboljšega resonančnega lesa in ostalih visoko kvalitetnih materialov.

V naši ponudbi imamo tudi harmoniko orehovega lesa, javorjevega lesa, oljčnega lesa in iz palisandrovega lesa, ki raste v Latinski Ameriki. Harmonika, narejena iz tega lesa, zveni bolj temperamentno, veselo, skratka tako, kot so ljudje iz Latinske Amerike.

Kot novost imamo tudi harmonike dragocenega lesa ebenovine makassar, ki izhaja iz vzhodnega indijskega otočja. Trenutno je harmonika najbolj atraktiven model za staro in mlado, saj združuje naravno eleganco in prestiž, ki ga dodaja poseben rustikalen izgled.
Prav tako imamo v ponudbi nov model Wood in model Junior Wood, kateri je v celoti narejen iz lesa(gumbi, vsi okrasni elementi, pokrov).

Pri izdelavi se upoštevajo želje naročnika tako pri dizajnu, uglasitvi, kakor tudi pri mehaniki inštrumenta, zato je vsaka harmonika unikatni izdelek.

Zagotavljamo 5 letno garancijo na inštrument in ažurni servis.

Priloge:

-
Flash content.


  • Aktualno

  • Akcija

 
Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljno uporabo se strinjate k uporabi piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Nastavitve.