Domov | O podjetju | Kontakt
Izdelava CD/DVD

Izdelava CD in DVD medijev

Naše podjetje se polge založništva ter izdelave in prodaje harmonik ukvarja tudi z razmnoževanjem CD in DVD medijev, ki jih za nas, kot edinega ponudnika v Sloveniji, izdeluje partnersko podjetje iz tujine. CD in DVD plošče so brizgane iz vroče plastike na delovno matrico oz. stamper. Naklade so možne od 300 kosov naprej v različnih variantah izvedbe tako potiska ploščka, kakor tudi tiskovin in embalaže. Za manjše naklade (od 25 do 250 kosov) CD in DVD medijev pa vam ponujamo računalniško razmnoževanje z direktnim barvnim potiskom ploščka in laminacijo. Prijavljeni smo pri SAZAS-u in imamo dovoljenje za razmnoževanje avdio, video in računalniških zapisov.

CD ali DVD plošče vam izdelamo v 10 delovnih dneh od prevzema materialov. Po dogovoru pa je možen tudi krajši dobavni rok. Za računalniško razmnožene CD in DVD medije pa je dobavni rok 3 delovne dni.

Dostaviti nam morate:
- master (CD-R, CD-ROM, CD-Audio, DVD-R, DVD-Video, DVD-ROM, DLT)
- naročilnica
- avtorske pravice (za Avdio CD ali DVD - Sazas)
- dizajn za izdelavo ovitkov v elektronski obliki
- dizajn za potisk ploščka v elektronski obliki

  • Akcija

 
Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljno uporabo se strinjate k uporabi piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Nastavitve.