Domov | O podjetju | Kontakt
Založba VOX

Leto: 2018

Kataloška št.: ZVOX CD 178

Cena: 12 EUR

ANSAMBEL MLADIKA

POT ŽIVLJENJA

Ansambel Mladika deluje vse od leta 2008. Prvotno skupino so vse do konca leta 2016 sestavljali štirje člani, v začetku leta 2017 pa sta se k trem ustanovnim članom pridružila dva nova člana, ki sta se z zasedbo hitro ujela.
Ob 10. obletnici delovanja predstavljajo novo CD ploščo, ki je plod prijateljstva, ustvarjalnosti in ljubezni do glasbe. V tem času so si nabrali veliko izkušenj z igranji po Sloveniji in po svetu (Kanada, Nemčija, Avstrija, Hrvaška, Italija,…), prav tako pa so nastopili na vseh največjih festivalih narodno zabavne glasbe v Sloveniji, kjer so prejeli tudi nagrade – absolutni zmagovalci festivala Graška Gora, nagrada občinstva na festivalu Števerjan… Vse nagrajene skladbe so na novo zgoščenki. Avtorji, ki so prispevali, da je album glasbeno pester so: Peter Tovornik, Igor Podpečan, Vera Šolinc, Igor Pirkovič, Damijan Pasarič, Marjan Turk, Gregor Kolar, Matija Del Negro, Franci Štrajhar in Matej Kocjančič. Z bogato izbiro pesmi je nova zgoščenka ansambla Mladika prava izbira za ljubitelja večglasnega petja s pevko in instrumentalnega tria s diatonično harmoniko.

Dodaj v košarico

Priporoči ta artikel tudi prijatelju:

  • 5 vročih

    Novi spomini - V dobrem in slabem

    Flash content.

    Smeh - Ej, stari, ne sekiraj se

    Flash content.

    Ans. Tonija Verderberja - Če imaš me res rada

    Flash content.

    Modrijani - Huda ura

    Flash content.

    Frajerke - Tam, kjer je moje srce doma

    Flash content.
  • Mobilne vsebine

    Ansambel Spev in Tanja Žagar - Minili sta že leti dve - OM JJMTGW

    Modrijani in Natalija Verboten - Spomni se - OM JJMTJW

    Novi spomini - Pet minut - OM JJJPPT

    Več ...

  • Pravkar izšlo

  • Kmalu izide

 
Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljno uporabo se strinjate k uporabi piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Nastavitve.