Domov | O podjetju | Kontakt
Založba VOX

Leto: 2018

Kataloška št.: ZVOX CD 179

Cena: 12 EUR

ANSAMBEL PIK

VSAK JE SVOJE SREČE KOVAČ

Ansambel Pik je izdal svoj prvenec z naslov »Vsak je svoje sreče kovač«. Sestavljajo ga štirje mladi fantje, ki prihajajo iz Vodruža pri Šentjurju pri Celju. Ansambel Pik deluje štiri leta. Fantje izvajajo narodno-zabavno glasbo v glasbenem sestavu instrumentalnega tria s klarinetom in troglasnim moškim petjem. Ansambel Pik so: Jan Čater(kitarist, vokal in vodja ansambla), Žan Trupej(klarinet, vokal), Matej Frece(bas kitara, bariton, vokal) in Žan Vodeb(diatonična harmonika).
Fantje so se predstavili na različnih festivalih domače glasbe. Najbolj uspešni so bili na festivalu »Pokaži kaj znaš« v Dobju pri Planini, kjer so slavili kot absolutni zmagovalci leta 2014.
Album izbranih polk in valčkov so prispevali naslednji avtorji: Matjaž Vodišek, Igor Pirkovič, Damjan Pasarič, Žan Trupej, Vera Šolinc, Jan Čater in Marica Čater. Njihova glasba je za vse ljubitelje klarineta, diatonične harmonike in večglasnega moškega petja.

Dodaj v košarico

Priporoči ta artikel tudi prijatelju:

  • 5 vročih

    Novi spomini - V dobrem in slabem

    Flash content.

    Smeh - Ej, stari, ne sekiraj se

    Flash content.

    Ans. Tonija Verderberja - Če imaš me res rada

    Flash content.

    Modrijani - Huda ura

    Flash content.

    Frajerke - Tam, kjer je moje srce doma

    Flash content.
  • Mobilne vsebine

    Ansambel Spev in Tanja Žagar - Minili sta že leti dve - OM JJMTGW

    Modrijani in Natalija Verboten - Spomni se - OM JJMTJW

    Novi spomini - Pet minut - OM JJJPPT

    Več ...

  • Pravkar izšlo

  • Kmalu izide

 
Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljno uporabo se strinjate k uporabi piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Nastavitve.