Domov | O podjetju | Kontakt
Založba VOX

Leto: 2018

Kataloška št.: ZVOX CD 174

Cena: 12,00 EUR

ANSAMBEL VIKEND

SIN

Težko pričakovana zgoščenka ansambla Vikend z naslovom albuma »Sin« je ugledala luč sveta. Na albumu najdete 14 skladb. Skoraj vse skladbe so bile zmagovalne pesmi na festivalih.
Na Vurberku 2014 so za skladbo »Stala je sama« in »Zaljubljen« prejeli Zlatega zmaja, Šifrerjevo plaketo za najboljšo vokalno izvedbo in za najboljšo melodijo po izboru radijskih postaj.
Isto leto so na Števerjanskem festivalu v našem zamejstvu v Italiji v finalnem delu predstavili s pesmijo »Lahko bi te objel«. Na ptujskem festivalu so prejeli nagrado za najboljšo skladbo v celoti in nagrado za najboljši ansambel med ostalimi zasedbami.
Na festivalu Slovenska polka in valček 2015 so prijela laskavi naziv Slovenki valček 2015 po izboru gledalcev in 1. nagrado strokovne komisije skladbo v celoti.
Leta 2016 so fantje blesteli še na Ptujskem festivalu s skladbama »Spomni se kdaj« in »Staram se«. Prejeli so nagrado za najboljši ansambel med ostalimi zasedbami, Korenovo plaketo za najboljšo vokalno izvedbo in nagrado po izboru občinstva za pesem »Staram se«.
Po avtorski plati je album avtorsko in stilsko bogat in raznolik. Avtorji, ki so prispevali pesmi za album so: Miha Lesjak, Matej Kocjančič, Gregor Gramc, Vera Šolinc, Majda Rebernik, , Igor Podpečan, Darinka Kovač, Dejan Bojanec, Aljoša Jurkovšek, Robert Goter in Jože Galič.
Na albumu najdete tudi dva dueta z gostom Robertom Goterjem. Skupaj so posneli valček »Sončni žarek«, ki je posvečen Robertovem očimu. Z Ognjenimi muzikanti so skupaj posneli veselo polko z naslovom »Ognjeni vikend«.
Album »Sin« je zbirka skrbno izbranih najlepših pesmih kar jih ta trenutek premore ansambel Vikend. Naj vam pesmi ansambla

Dodaj v košarico

Priporoči ta artikel tudi prijatelju:

  • 5 vročih

    Novi spomini - V dobrem in slabem

    Flash content.

    Smeh - Ej, stari, ne sekiraj se

    Flash content.

    Ans. Tonija Verderberja - Če imaš me res rada

    Flash content.

    Modrijani - Huda ura

    Flash content.

    Frajerke - Tam, kjer je moje srce doma

    Flash content.
  • Mobilne vsebine

    Ansambel Spev in Tanja Žagar - Minili sta že leti dve - OM JJMTGW

    Modrijani in Natalija Verboten - Spomni se - OM JJMTJW

    Novi spomini - Pet minut - OM JJJPPT

    Več ...

  • Pravkar izšlo

  • Kmalu izide

 
Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljno uporabo se strinjate k uporabi piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Nastavitve.